Web Analytics Made Easy - Statcounter

منوچهر حبیبی دقایقی قبل در گفتگو با خبرنگار مهر به سوالات متعددی در خصوص علت بازگشت ساعات کاری ادارات قزوین به روال گذشته، آخرین وضعیت بهداشتی استان و سلامت خود پاسخ داد.

* شایع شده شما هم به بیماری کرونا مبتلا شده اید؟

همان طوری که می‌بینید خوشبختانه سالم هستم و تلاش می‌کنیم با کمک همه دستگاه‌های اجرایی و امدادی و در کنار کادر ایثارگر پزشکی و درمانی با این ویروس مقابله کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* از وضعیت سلامت آقای فرخزاد (معاون عمرانی) اطلاع دارید؟

حال ایشان بهتر است و آرزو می‌کنیم در کنار همه بیماران ایشان نیز بهبود یافته و از وجودشان برای خدمت به مردم استفاده کنیم.

* در شرایطی که به همه توصیه می‌شود در خانه بمانند و از حضور در اجتماعات خودداری شود شما از امروز ساعات اداری را به روال گذشته بازگرداندید و این موضوع کمی عجیب بود و برای شهروندان جای سوال داشت، علت چه بود؟

ببینید این روزها یک مجموعه بزرگی از کادر درمانی و پرستاری و پزشکی و خدماتی در همه بیمارستانها و درمانگاه‌های استان با یک رویکرد جهادی و ایثارگرانه در حال مبارزه با ویروس کرونا هستند و به کمک سایر دستگاه‌های اداری نیازمند هستند لذا بهتر دیدیم دستگاه‌های اجرایی هم در کنار دانشگاه باشند تا خدمات رسانی مختل نشود.

ما به حضور نیروهایی مانند هلال احمر، میراث فرهنگی، نیروی انتظامی، بازرسان و ناظران ادارات صمت و تعزیرات نیاز داریم تا شرایط کنترل شود و اگر این نظارت و بازرسی صورت نگیرد حتماً مسئولیت
کادر درمانی بیشتر می‌شود لذا لازم بود ساعات اداری به روال گذشته بازگردد البته ما هیچ اجباری برای حضور کارمندان نداریم و با تعریف دور کاری شرایط را مهیا کرده ایم تا هر فردی بر اساس تمایل خود در اداره حاضر شود بویژه برای زنان کارمند مرخصی بدون کسر حقوق پیش بینی کرده ایم تا مشکلی ایجاد نشود.

شرایط را برای کارمندان زن که فرزند خردسال دارند و نیز کارمندانی که می‌خواهند به مرخصی بروند مهیا کرده ایم و هیچ نگرانی و فشاری روی کارکنان دولت نداریم اما فضا را برای خدمت رسانی هم مهیا کرده ایم تا کادر درمانی تنها نمانند.

* مواد ضدعفونی کننده به میزان کافی در استان تولید می‌شود؟

هماهنگی‌های لازم بین سازمان صمت و شرکت شهرک‌های صنعتی و تولیدکنندگان ایجاد شده تا با افزایش میزان تولید بتوانیم نیازهای استان را تأمین کنیم و خوشبختانه مشکل خاصی در این زمینه نداریم و آرامش لازم در بازار هم ایجاد شده است.

در این میان همه واحدهای تولید مواد شوینده و بهداشتی پای کار هستند و دهیاری‌ها و فر مانداری ها هم هماهنگی لازم را انجام می‌دهند تا کمبودی نداشته باشیم.

* وضعیت کنونی استان از نظر ویروس کرونا چگونه است؟

به هر حل ما در کانون برخی استان‌های درگیر مانند گیلان، مرکزی، البرز، تهران هستیم و شرایط ویژه ای داریم و کادر درمانی ما جان بر کف در صحنه است و با همه محدودیت‌هایی که داریم در حال نجات جان بیماران هستیم و سایر نیروهای امدادی مانند ارتش، سپاه، بسیج و نیروی انتظامی، جمعیت هلال احمر، اورژانس، تأمین اجتماعی، در کنار دانشگاه علوم پزشکی قرار دارند و همه بیمارستان‌های شهرستان‌ها نیز آماده شده تا در اختیار بیماران قرار گیرد.

بیمارستان رحیمیان در شهر الوند برای بیماران کرونا اختصاص خواهد یافت، بخش‌هایی از بیمارستان‌هایی تاکستان، بویین زهرا، آوج برای این کار تعیین شده تا در صورت لزوم به درمان این بیماران اختصاص
یابد و این کار با کمک فرمانداران انجام می‌شود تا از اعزام بیماران به مرکز استان جلوگیری شود.

البته بیمارستان صحرایی با ظرفیت ۴۵ تخت هم در استان راه اندازی شده که در صورت لزوم مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

*مبادی ورودی استان کنترل می شود؟

بله تمامی مبادی ورودی استان کنترل می‌شود تا بیماری وارد قزوین نشود و در این راستا از همه مسافران هم انتظا داریم از سفرهای غیرضروری خودداری کنند زیرا هیچ استانی برای میزبانی از مسافران دیگر شهرها آمادگی ندارد و ما هم همه ورودی‌ها را کنترل می‌کنیم تا آلودگی بیشتر نشود.

* اگر توصیه‌ای به شهروندان دارید بفرمائید؟

پیشگیری از شیوع این بیماری بهترین راهکار مقابله است لذا تنها با خود مراقبتی و رعایت بهداشت فردی و اجتماعی می‌توان از آسیب‌های آن کم کرد به همین دلیل بار دیگر از شهروندان انتظار داریم ضمن شستشوی مرتب دست خود با آب و صابون از حضور در بازار، مجتمع‌های خرید و اماکن شلوغ جدا خودداری کنند و جان خود و دیگران را به خطر نیندازند.

همه باید این بیماری را جدی بگیریم و ضمن حفظ آرامش و خونسردی خود در منزل بمانیم تا از ابتلاء به آن در امان باشیم و نگذاریم با افزایش تعداد بیماران تلاش مجموعه درمانی زیر سوال رفته یا کارشان مضاعف شود و همه با یاری خداوند امیدواریم با رعایت بهداشت از این پدیده به سلامت عبور کنیم.




 

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا بیمارستان جمعیت هلال احمر خدمت رسانی زنان همه دستگاه های اجرایی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی کادر درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۵۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است

آفتاب‌‌نیوز :

از زمان معرفی درمان‌های ضد رتروویروسی برای درمان HIV در اواخر دهه ۱۹۹۰، طول عمر افراد مبتلا به HIV به طور چشمگیری افزایش یافته است. با این حال، حتی با چنین درمان هایی، مطالعات نشان داده اند که خطر بیماری قلبی در افراد مبتلا به HIV حداقل ۵۰ درصد بیشتر از افراد بدون HIV است. پژوهشگران در تحقیقی جدید دریافته اند که این موضوع با آلوده شدن به ویروس هپاتیت C تشدید می‌شود.

به گفته محققان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز بلومبرگ آمریکا که در این پژوهش بین المللی مشارکت داشته اند، عفونت همزمان HIV و هپاتیت C به این دلیل رخ می‌دهد که آن‌ها یک مسیر انتقال مشترک دارند و هر دو این ویروس‌ها از طریق تماس خونی منتقل می‌شوند.

آن‌ها در پژوهش خود، اطلاعات بیش از ۲۳ هزار فرد ۴۰ تا ۷۹ ساله مبتلا به HIV را که بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۷ درمان ضد رتروویروسی برای HIV را آغاز کرده بودند، تجزیه و تحلیل کردند. 

نتایج این تجزیه و تحلیل‌ها نشان داد، با هر دهه افزایش سن، حملات قلبی در افراد مبتلا به HIV به تنهایی ۳۰ درصد و در افرادی که به هپاتیت C نیز مثبت بودند، ۸۵ درصد افزایش یافت.

طبق این نتایج همچنین خطر حمله قلبی در بیمارانی که دارای عوامل خطر سنتی بیماری قلبی مانند فشار خون، عادات سیگار کشیدن و دیابت نوع دو بودند به ترتیب ۳۰۰، ۹۰ و ۴۶ درصد افزایش یافت.

علاوه بر این، یافته‌ها نشان دادند: شانس بروز حمله قلبی در افرادی که برخی از عوامل مرتبط با HIV مانند سطوح پایین سلول‌های ایمنی CD۴ را داشتند و یا نوعی داروی مهارکننده پروتئاز را مصرف می‌کردند، بیشتر بود.

به گفته محققان مجری این پژوهش، نظر به یافته‌های تحقیق ما، افرادی که با HIV یا هپاتیت C زندگی می‌کنند باید از پزشک خود در مورد گزینه‌های درمانی این ویروس‌ها و سایر راه‌های کاهش خطر بیماری قلبی عروقی پرس و جو کنند.

این یافته‌های پژوهشی در نشریه Journal of the American Heart Association منتشر شده اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • خدمت‌رسانی جهادگران فنی و حرفه‌ای به ۲۰۰۰ نفر در روستاها
  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • فرمانده کل سپاه پیام داد
  • رئیس ستاد کل نیروهای مسلح پیام صادر کرد +جزئیات
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است
  • گروه‌های جهادی بسیج مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • بسیج سازندگی الگوی خدمت‌رسانی و خدمتگزاری خالصانه است
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز